Reiki

Ga jij ook voor diepe ontspanning? De energie laten stromen en volledig tot rust komen?  Meldt je dan aan voor een Reiki behandeling!

Hoe zou het zijn om tijdens een behandeling zo ontspannen te raken dat je versteld staat van de tijd die omgevlogen is! Of dat je spontaan in slaap valt terwijl je altijd moeite hebt met slapen? Dat jouw klachten sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen!


Reiki is een oude Japanse methode door middel van handoplegging.

De energie stroomt direkt naar waar het nodig is. Wij sturen niets. Je eigen lichaam weet precies waar jouw blokkades zitten of wat er mag plaatsvinden.


Volwassenen hebben vaak al vele dingen meegemaakt. Daardoor is de muur die zij hebben groter om te doorbreken. Kinderen zijn nog zo puur, waardoor de behandeling vaak veel sneller gaat. Dat het voor beide effectief werkt heb ik wel ontdekt. Ook dieren staan graag open om te ontvangen!


Al vanaf 1999 ben ik bezig met Reiki. Ik heb al vele mensen, kinderen en dieren mogen behandelen. Door met mezelf en anderen bezig te zijn ben ik gegroeid in mijn bewustwordingsproces. Ik ben dankbaar voor de vele wonderen die ik heb mogen zien ontstaan.

Hier enkele ervaringen van mensen:

  • Ik ben dankbaar voor je healing. Waar andere therapeuten en artsen niet doorheen kwamen is jou gelukt. Ik voelde me veel blijer na behandeld te zijn en nu nog steeds.
  • Mijn dochter is als door een wonder open gebloeid. Ze was eerst zo in zichzelf gekeerd en bang voor alles. Nu praat ze de oren van mijn hoofd en durft ze zoveel dat ik haar zelfs moet afremmen!

  Een behandeling slechts €55


  In deze moeilijke tijd (Corona) kun je Reiki op afstand

  bestellen. Ervaar innerlijke rust, liefde en de prachtige

  helende werking van deze behandeling.

  Bel naar: 0228-583480. Een behandeling van 30 minuten

  voor slechts €25. 


 

  Een cursus 1e graad €165 (4 dagdelen) tijdelijk geen 

   cursussen. 

 

  •   Ga je liever voor Vingerreflexologie of Access Bars ® zie volgende pagina's.